Podrobnosti dogodka

  • Datum:
  • Kraj dogodka: Splet

Spoštovani,

Zavod za gradbeništvo Slovenije (https://www.zag.si/) organizira multidisciplinarno poletno šolo (2. – 4. julij 2024), ki bo obravnavala več nivojev neinvazivnih tehnik ocenjevanja stanja in in situ karakterizacije stavbne dediščine. Širok nabor mednarodnih strokovnjakov, ki se ukvarjajo z občutljivim gradivom dediščine, bo poskrbel za različna vrhunska predavanja za prihodnje usmeritve v dediščinski znanosti.

1. mednarodna poletna šola 2024: In situ tehnike pri ohranjanju stavbne dediščine bo potekala v živo v Ljubljani, Sloveniji, kotizacije ne bo. Vabljeni magistrski, doktorski študenti in podoktorski raziskovalci ter zainteresirani uveljavljeni strokovnjaki. Šola bo temeljila na predavanjih, eksperimentalnih predstavitvah, vodenih ogledih s predstavitvijo tehnik in družabnih dogodkih.

Rok za prijavo je 3. junij 2024.

Prijave se zbirajo na: https://forms.gle/zNbxsmiCDXjGW7ky8

Dodatne informacije in program 1. mednarodne poletne šole leta 2024 so na voljo v priloženi datoteki ter na https://www.zag.si/raziskave-in-razvoj/dediscinska-znanost/poletna-sola/ ali pa se obrnite na maruša.mrak@zag.si.

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite.

 

 

Vabilo – slovenščina – pdf

Vabilo – angleščina – pdf